Banner op de homepage van Thuisstudie vergelijk

Thuisstudie ervaringen

Heel veel mensen zijn op zoek naar goede, betrouwbare thuisstudie ervaringen. En dat is wat wij op deze website verzorgen. LOI, NTI, NHA en Laudius verzamelen zelf ervaringen. Echter deze reviews zijn niet heel erg duidelijk en kunnen mensen soms ook op het verkeerde been zetten. Daarom hebben wij al deze thuisstudie ervaringen bekeken en per thuisstudie in een overzicht neergezet.

Je kunt op twee manieren deze ervaringen bekijken:

  1. Alle ervaringen per instituut zijn per thuisstudie (en eventueel klassikale opleiding) opgesomd. Wil je dit zien? Ga dan naar:
  2. Al deze ervaringen zijn ook per thuisstudie/cursus/opleiding (hoe je het wilt noemen) gecategoriseerd. Voorbeelden hiervan zijn:

Zoals te zien is, zijn er van alle mogelijke opleidingen reviews verzameld. Deze reviews worden periodiek bijgewerkt, zodat de informatie actueel blijft. Het kan natuurlijk zijn dat een bepaalde opleiding in het verleden heel erg goed was, maar nu niet meer goed aansluit. Door periodiek de nieuwe reviews toe te voegen zal voor deze opleiding de waardering lager worden. En daardoor kunnen mensen steeds een goede keuze maken.