Banner bij de pagina NHA ervaringen

NHA ervaringen

Op deze pagina staan alle NHA ervaringen die op verschillende websites gevonden zijn. We hopen dat dit een goed beeld geeft bij veel thuisstudies van NHA. We hebben meer dan 500 reviews van NHA verzameld. Op deze manier kun je een nog betere keuze maken of de thuisstudie bij je past.

Welke sites van NHA zijn gebruikt?

Op het internet zijn verschillende websites te vinden die reviews verzamelen. Er is bij NHA ervoor gekozen om de ervaringen te verzamelen via Trustpilot en Feedback Company. Ekomi wordt ook gebruikt, maar dit zijn geen echte reviews, maar ervaringen over het gebruik van de website. Deze worden niet meegenomen, omdat ze geen goed beeld geven over de kwaliteit van de cursussen van NHA.

De ervaringen op deze website worden van tijd tot tijd bijgewerkt.

Meer informatie over NHA

De voorloper van NHA (voluit Nationale Handels Academie) bracht in de jaren vijftig een cursus radio maken op de markt. Dit werd gedaan door Instituut Maxwell.
Vanuit deze ene cursus is een breed pakket van thuisstudies ontwikkeld; beroepscursussen, hobbycursussen, taalcursussen en vmbo, havo en vwo certificaten. NHA is een familiebedrijf.

Wil jij je ervaringen met NHA delen?

Op het einde van deze pagina kun je ons je ervaringen met NHA delen. Welke cursus heb je gevolgd en wat is je oordeel?