Opleiding Kindercoach

Opleiding Kindercoach

Vind je het leuk om met kinderen te werken? Wil je graag kindercoach worden? Maar heb je nog niet voldoende kennis om deze stap te zetten? Dan is een opleiding kindercoach echt iets voor jou.

 

Opleiding Kindercoach als thuisstudie. Hoe werkt dat?

Bij een opleiding kindercoach als thuisstudie leer je in je eigen tijd en tempo. Heb je de komende weken tijd over? Dan kun je sneller door de lesstof gaan. Heb je de komende week een volle agenda? Geen probleem! Je thuisstudie wacht geduldig op je. Je bepaalt zelf waar je leert. Op deze manier kun je de cursus kindercoach perfect in je leven inpassen. Dus als je een thuisstudie volgt, volg je een deeltijd opleiding kindercoach. Je deelt zelf je tijd in naast je baan en gezin.

 

Is er een bepaalde vooropleiding nodig om een kindercoach opleiding te volgen?

Nee. Iedere kindercoach opleiding kan zonder vooropleiding worden gestart. Wel moet je het natuurlijk leuk vinden om kinderen te helpen. Je moet goed kunnen luisteren. En het hebben van een goede portie geduld is natuurlijk ook een goede eigenschap.

 

Ben je op zoek naar een erkende opleiding Kindercoach?

Je wilt graag starten met een erkende opleiding Kindercoach. Dan is het belangrijk om te weten dat de overheid geen erkende opleiding Kindercoach controleert. Dus vanuit de overheid is er geen erkenning. Wat wel interessant is om te weten is dat de BGN de Laudius en NHA opleidingen Kindercoach heeft erkend.

 

Wat maakt iedere opleiding Kindercoach uniek?

Ieder thuisstudie instituut biedt een opleiding Kindercoach aan. Inhoudelijk is het lastig om iedere thuisstudie met elkaar te vergelijken. Dat kan alleen worden gedaan als alle opleidingen naast elkaar liggen. Daarom is er voor gekozen om in de onderstaande tabel een vergelijking gemaakt wat sommige opleidingen kindercoach wel hebben en anderen niet.

 

Logo LOI Verplichte praktijkdag. De thuisstudie kindercoach sluit aan op visie Stichting Adiona. Dit is de beroepsorganisatie voor kindercoaches.
Logo NTI Inclusief praktijkdag
Logo NHA Opzetten van een eigen praktijk voor kindercoaching
Logo Laudius Opzetten van een eigen praktijk voor kindercoaching

Grofweg kan er dus gesteld worden dat LOI en NTI een praktijkdag bij de opleiding Kindercoach hebben. Tijdens deze praktijkdag leer je verschillende coachingstechnieken. Daarnaast leer je hoe je gesprekken met kinderen en hun ouders kunt voeren.

Bij NHA en Laudius is er extra lesstof in de thuisstudie om een eigen kindercoachpraktijk te starten. Je leert onder andere wat er nodig is om te starten. En je krijgt verschillende tips om een goed lopende kindercoach praktijk op te zetten.

De keuze is aan jou!

 

Wat mag een Opleiding Kindercoach kosten?

In het onderstaande overzicht worden alle mogelijkheden getoond om de Opleiding Kindercoach als thuisstudie (en eventueel klassikaal) te volgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en schrijf direct online in. Dit is geheel vrijblijvend; er is een proefperiode. Je bent dus tot niets verplicht en hebt zo twee weken de mogelijkheid om te testen.


Kindercoach
Prijs: € 529.00
Type: Thuisstudie
Cadeau: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)
4.23 / 5 Gebaseerd op 33 Ervaringen
Kindercoach

Kindercoach
Prijs: € 549
Cursusduur: 9 maanden maanden
Type: Thuisstudie
Kindercoach

Kindercoach
Prijs: € 629.7
Kindercoach

Allround Coach
Prijs: € 799.00
Type: Thuisstudie
Cadeau: Geen inschrijfgeld (elders 30 euro)
4.26 / 5 Gebaseerd op 19 Ervaringen
Allround Coach

Allround Coach
Prijs: € 1069
Cursusduur: 18 maanden maanden
Type: Thuisstudie
Allround Coach