Cursus Nailart

Cursus Nailart

Hoi! Leuk dat je op mijn pagina bent gekomen. Deze pagina gaat over thuisstudies en in het bijzonder de cursus nailart. Wil je graag nailart leren? Dan kun je natuurlijk op YouTube terecht om er een beetje over te leren. Maar het is natuurlijk beter om op een structurele manier hierover te leren. Daarom bespreek ik op deze website op welke manier het mogelijk is om over nailart te leren in de vorm van een thuisstudie.

Op dit moment wordt er één cursus nailart als thuisstudie aangeboden: de nailart cursus van NHA.

Inclusief gratis materialenpakket nailart

Bij de nailart cursus van NHA zit een gratis materialenpakket. Met andere woorden: dit zit dus bij de prijs inbegrepen en kost je niks extra! In het materialenpakket vind je de volgende producten: een oefenvinger, acrylverf, d stikkers, sealer, 8-delige brush set, oefentips, nail art stamping set.

De NHA cursus nailart bestaat uit

De NHA cursus bestaat uit de volgende onderwerpen:

  • Basis nagellaktechnieken en manicure
  • Het gebruik van producten en kleurenleer
  • Stamping
  • Dierenprints
  • Fantasie en abstract
  • One-stroke painting
  • Nailart voor bijzondere gelegenheden
  • Voor als je professioneel nailart wilt gebruiken: prijsstelling en verkooptechniek

Bij NHA maak je ook gebruik van de online leeromgeving.

De gemiddelde studieduur is vier maanden.

Naast de opleiding nailart worden er nog verschillende andere nagelstyling opleidingen aangeboden als thuisstudie. Bijvoorbeeld: nagelstyling met gel, met acryl, met allebei de opties. En er is ook een opleiding om je eigen nagelstudio te beginnen.

Wat mag een Cursus Nailart kosten?

In het onderstaande overzicht worden alle mogelijkheden getoond om de Cursus Nailart als thuisstudie (en eventueel klassikaal) te volgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en schrijf direct online in. Dit is geheel vrijblijvend; er is een proefperiode. Je bent dus tot niets verplicht en hebt zo twee weken de mogelijkheid om te testen.


Nail Art
Prijs: € 319
Cursusduur: 4 maanden maanden
Type: Thuisstudie
Nail Art