Cursus Zakelijk Duits

Cursus Zakelijk Duits

Heb jij al enige kennis van de Duitse taal? En wil je deze uitbreiden met Duits specifiek voor op het werk? Dan is de cursus Zakelijk Duits echt iets voor jou!

Verschil tussen een cursus Duits en een cursus Zakelijk Duits

In een ‘normale’ cursus Duits leer je van alles over de Duitse taal. Je leert onder andere over wat je kunt zeggen in een restaurant of café. Je leert de weg vragen en nog veel meer algemene zaken.

Bij een opleiding Zakelijk Duits leer je dat soort zaken niet. Daar leer je wat je allemaal tegen je internationale collega’s kunt zeggen (en wat niet). Je leert ook hoe je met buitenlandse leveranciers en klanten in het Duits kunt praten. Kortom, de behandelde onderwerpen bij Zakelijk Duits zijn helemaal anders dan in een reguliere Duits cursus.

Wat mag een Cursus Zakelijk Duits kosten?

In het onderstaande overzicht worden alle mogelijkheden getoond om de Cursus Zakelijk Duits als thuisstudie (en eventueel klassikaal) te volgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden en schrijf direct online in. Dit is geheel vrijblijvend; er is een proefperiode. Je bent dus tot niets verplicht en hebt zo twee weken de mogelijkheid om te testen.


Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits
Prijs: € 219.9
Spoedcursus Zakelijke communicatie Duits

Zakelijke Correspondentie Duits
Prijs: € 229
Cursusduur: 12 maanden maanden
Type: Thuisstudie
Zakelijke Correspondentie Duits

Zakelijke communicatie Duits
Prijs: € 642.24
Zakelijke communicatie Duits